Categories
Bilgi & Makale

SINIRLI SAYIDA

Ballarımız, senelik hasatımız olup her sezon aynı kalitede ve sınırlı sayıda üretilmektedir.

HAM BAL

Hiçbir şekilde kimyasal işlem uygulanmamış, pişirilmemiş, pastörize edilmemiştir. Kovandan çıktığı şekilde, en doğal halindedir.

YÜKSEK PROLİN ve DİASTAZ DEĞERİ

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne göre gerçek balda prolin değeri en az 300mg/kg olmalıdır. Buket Bal ise 1362,60 mg/kg prolin içermektedir.

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne göre gerçek balda diastaz  değeri en az 8 olmalıdır. Buket Bal ise 49,80 diastaz içermektedir.

 

GÜVENLİ

Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’ne tamamen uygun şekilde analiz edilmekte ve paketlenmektedir. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı denetim koşullarının tümüne uygundur.Buket Bal’da Pestisit bulunmamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir